Tartu lülitas valitseva karikavõitja Pärnu VK konkurentsist juba veerandfinaalis

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbank võistkond.
Tartu Bigbank võistkond. Foto: Margus Ansu

Täna Pärnus toimunud Eesti meeste karikavõistluste veerandfinaalseeria kordusmängus alistas Tartu Bigbank Pärnu VK ning lülitas sellega tiitlikaitsja juba veerandfinaalis konkurentsist.

Avamängu 3:1 võitnud Tartu koht poolfinaalis oli kindlustatud esimese kahe geimi võiduga. Kolmandas geimis vahetas tartlaste peatreener Andrei Ojamets väljakule vahetusmehed. Seejärel mäng võrdsustus, kuid Tartu võitis geimi siiski 25:22 ning kogu mängu sellega 3:0, vahendas volley.ee.

Tartu parim oli täna 17 punkti (efektiivsus +13) toonud Robert Täht, keda Henri Treial assisteeris 10 punktiga. Pärnu meeskonnas olid resultatiivseimad nurgeründajad Kardo Kõresaar 10 ja Andrus Raadik 9 silmaga.

Poolfinaalis on BIGBANK Tartu vastaseks esiliiga meeskond Paide/Türi/Väätsa, kes alistas veerandfinaalis kahel korral TTÜ/Kiili. Teine poolfinaalpaar selgub järgmisel kolmapäeval, 27. novembril. Avamängu 3:1 võitnud TTÜ võõrustab Tallinna Selverit ning Danpower Võru/Noortekoondis on vastamisi Rakverega (avamäng selles paaris 3:0 Rakverele).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles