Liivak ja Napoli andsid valusal moel eduseisu käest

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortekoondistes on Liivak olnud ikka eestlaste üks põhitegijaid.
Noortekoondistes on Liivak olnud ikka eestlaste üks põhitegijaid. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpalli noortekoondise ründaja Frank Liivak ja tema koduklubi Napoli said noorte Meistrite liigas valusa kaotuse, jäädes võõrsil eduseisust 1:2 alla Dortmundi Borussiale.

Napoli läks 53. minutil tänu Gennaro Tutino väravale juhtima, kuid veerand tundi enne mängu lõppu lubati endale lühikese aja jooksul kaks väravat lüüa - esmalt oli 75. minutil täpne Mehmet Alp Kurt ning vaid kaks minutit hiljem viis sama mees koduvõistkonna juba juhtima. Liivak tegi seejuures vea, millele järgnenud karistuslöögist sündis Dortmundi teine tabamus.

Algkoosseisu kuulunud eestlane vahetati 86. minutil puhkama. Voor enne alagrupiturniiri lõppu on Napoli 6 punktiga tabelis kolmandal kohal, juhib 9 punktiga Londoni Arsenal ja teine on 8 punktiga Dortmund. Marseille Olympique on kogunud 4 punkti. Viimases voorus mängib Napoli kodus Arsenaliga, kellele jäädi alagrupiturniiri avavoorus võõrsil 1:4 alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles