Endine Poola koondislane nimetas Ojamaad peata ratsanikuks

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peata ratsanik
Peata ratsanik Foto: SCANPIX

Paistab, et Poola meedia kavatseb kõigis Varssavi Legia probleemides süüdistada Henrik Ojamaad, kes on väidetavalt viimasel ajal silma paistnud liialt isetseva mängustiiliga. Eile võttis sõna ka endine Poola koondislane Kazimierz Węgrzyn, kes võrdles eestlast peata ratsanikuga.

Legia kaotas eile Euroopa liigas kindlalt 0:2 Roma Laziole ning viie vooru järel pole suudetud koguda mitte ühtegi punkti ja ning löödud pole ka mitte ühtegi väravat. Huvitaval kombel paistab, et Poola meedia on otsustanud rünnata peamiselt Ojamaad, samal ajal, kui kaitseliini eksimustest lastakse endale lüüa rumalaid väravaid ning ründajate tegevus on kõigis euromängudes olnud alla igasugust arvestust. Kes vähegi on Legia kohtumisi vaadanud, saab aru, et Ojamaa tegutsemine pole ainus asi, mis klubi juures mäda on. Ometi leiab pealkirjadest enamasti just eestlase nime.

Ka Węgrzyn võttis ette ründava äärepoolkaitsjana tegutseva Ojamaa. «Ta on klassikaline peata ratsanik. Ta on natukene ülbe. Kui peatreener Jan Urban ja meeskonnakaaslased ei suuda talle lähiajal selgitada, et palli peab söötma, siis võib öelda, et tema meeskonda toomine ei tugevdanud Legiat,» rääkis ta.

Endine jalgpallur kritiseeris üldse kõiki viimasel suvel Poola liigasse ostetud mängijaid. «Viimane mängija, kes meie liigale midagi juurde andis, oli Danijel Ljuboja,» viitas ta 2011. aastal Legiaga liitunud Serbia vanameistrile.

Eilse mängu kokkuvõte:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles