Lazio kritiseeris Ojamaa koduklubi

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rooma Lazio fännid.
Rooma Lazio fännid. Foto: SCANPIX

Eile Euroopa liigas Eesti jalgpallikoondislase Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legiaga mänginud Rooma Lazio klubi kritiseeris kodumeeskonna korraldust ning väitis, et nende fännidega käituti ebaviisakalt.

Kui Poola politsei teatel pidasid nad eile enne mängu Varssavis kinni 120 Rooma Lazio fänni, kes võimuesindajaid pudelite ja kividega loopisid, siis Lazio klubi esindajate sõnul oli olukord veidike teistsugune.

«Neljapäeva hommikul saime teada grupist fännidest, kes kartsid oma turvalisuse pärast ja Itaalia saatkond proovis nende turvalisuse eest vastutada,» rääkis Lazio esindaja. «Rääkisime politseiga, et meie fännid eskorditaks staadionile, ning nad olid nõus ja pakkusid kohtumispaigaks ühe tuntud Varssavi baari. Kui aga politsei saabus, ei viidud fänne staadionile, vaid hoopis jaoskonda. Midagi meie fännide ja politsei vahel küll juhtus, aga see polnud vägivaldne. Ka pärast kohtumise lõppu palusid meie fännid eskorti politseilt, aga nad ei pakkunud seda ja pidime organiseerima 60-70 taksot,» kritiseeris Lazio klubi esindaja kohalikku korraldust.

Lazio võitis kohtumise 2:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles