Gareth Bale lõpetas Cristiano Ronaldo võimsa seeria

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale (vasakul) ja Cristiano Ronaldo Madridi eest ei mänginud ja meeskond oli hädas 3. liiga klubi vastu.
Gareth Bale (vasakul) ja Cristiano Ronaldo Madridi eest ei mänginud ja meeskond oli hädas 3. liiga klubi vastu. Foto: SCANPIX

Sel suvel 100 miljoni euro eest Madridi Reali jalgpalliklubiga liitunud Gareth Bale sai nädalavahetusel Reali eest kirja oma esimese kübaratriki, kui tema tabamused aitasid Reali 4:0 võidule Real Valladolidi üle.

Bale lõpetas sellega ka meeskonnakaaslase Cristiano Ronaldo võimsa seeria, kelle arvel olid viimased 13 Reali kübaratrikki. Enne Ronaldot ja Bale’i suutis viimati Reali särgis hat-trick’iga hakkama saada Gonzalo Higuain, kes lõi 2011. aasta oktoobris kohtumises Real Betisiga kolm väravat, kirjutab The Telegraph.

Seega suutis veidi rohkem kui kahe aasta jooksul Reali särgis kübaratrikke lüüa vaid Ronaldo. Ronaldo jäi nädalavahetusel peetud kohtumisest ise vigastuse tõttu eemale.

Samal ajal leiavad paljud, et just Ronaldo valitakse tänavu maailma parimaks jalgpalluriks. «Gareth Bale on suurepärane jalgpallur,» sõnas Reali äärekaitsja Marcelo. «Ronaldo on aga unikaalne, ta on parim.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles