Inglismaa koondise peatreener: küll Rooney oma MM-needuse murrab

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli hetke suurim staar Wayne Rooney pole seni maailmameistrivõistlustel väravavõrku sahistanud, kuid koondise peatreener Roy Hodgson on kindel, et hetkel imelises vormis olev ründaja suudab selle needuse Brasiilias selja taha jätta.

28-aastane Rooney on sel hooajal suurepärases hoos olnud ja on Premier League'i esimestel kuudel Robin van Persie puudumisel Manchester Unitedis liidrirolliga edukalt toime tulnud, vahendab Soccernet.ee.

«Olen kindel, et kui Rooney on sellises vormis nagu hetkel, siis ta lööb MM-il värava,» vahendab The Daily Mail koondise juhendaja Roy Hodgsoni sõnu.

«Ma loodan, et Wayne hoiab oma vormi ja suudab vormi hoida ja jääb terveks, aga pole mõtet hakata lakke hüppama või masendusse langema selle põhjal, mida mängijad detsembris teevad, sest tähtis on see, mida nad teevad juunis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles