Asi kindel: Hülkenberg sõlmis uue meeskonnaga lepingu

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Hülkenberg.
Nico Hülkenberg. Foto: SCANPIX

Vormelimaailmas on selgunud sel hooajal Sauberi meeskonnas sõitnud Nico Hülkenbergi saatus: 26-aastane sakslane sõidab uuest hooajast oodatult Force India tiimis.

Kui varem on Hülkenbergi liitumisest Force India meeskonnaga vaid spekuleeritud erinevate väljaannete poolt, siis täna saabus meeskonnalt ametlik kinnitus, et sakslane on tõepoolest järgmisel hooajal nende masina rooli keeramas. Meeskond andis ühtlasi teada, et leping on sõlmitud enam kui üheks aastaks, ent tehingu konkreetset pikkust ei avalikustatud.

Force India tiimi direktor ja tegevjuht Vijay Mallya oli 2011. ja 2012. aastal samuti Force India tiimis sõitnud Hülkenbergi tagasituleku üle rõõmus. «Olen rahul, et näen Nicot taas Force India ridades. Kui ta 2012. aastal meie meeskonnas sõitis, siis sai selgeks, et ta on erakordne talent ning ka sel aastal on ta kõiki oma esitustega korduvalt üllatanud,» rääkis Mallya.

Ka sakslane ise oli meeskonnavahetusega rahul. «Olen õnnelik, et olen jälle Force Indias tagasi. Järgmise aasta eesmärgid on kõrged ja usun, et aastate jooksul saadud kogemused aitavad neid eesmärke saavutada,» ütles Hülkenberg pressiteate vahendusel.

Sel aastal lõpetas Sauberi rooli keeranud Hülkenberg hooaja 10. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles