Vigastusest paranenud Morozov hakkab oma koha eest võitlema

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov (paremal) Eesti koondise särgis.
Igor Morozov (paremal) Eesti koondise särgis. Foto: SCANPIX

Augusti keskpaigas Eesti jalgpallikoondise ridades matšis Lätiga põlve vigastanud keskkaitsja Igor Morozov on traumast paranenud. Käimasoleval aastal mees küll enam platsile ei tule, kuid järgmisel aastal soovib ta koduklubi Debreceni ridades oma koha algkoosseisus tagasi võita.

Reedel peab Debrecen Ungari kõrgliigas sügisringi viimase kohtumise, kui võõrsil minnakse vastamisi Mezõkövesd-Zsory’ga. «Mänguvormis ma veel ei ole, kuid selles mõttes on hästi, et põlv on terve. Praegu teen juba palliga trenni, kuid harjutan veel meeskonnast eraldi,» rääkis Morozov. «Praegu on veel viimane mäng jäänud ja seejärel ootab ees puhkus. Kui meeskond jaanuaris taas kokku tuleb, siis olen valmis täisjõuga treenima.»

Samas tunnistab keskkaitsja, et ta võiks juba praegu klubi aidata, kuid kindluse mõttes ei soovitud kiirustada. «Kui väga oleksin tahtnud, siis oleksin sügisringi paariks viimaseks kohtumiseks valmis olnud. Samas otsustasime, et paari mängu pärast ei ole mõtet kiirustada,» täpsustas Morozov.

Kevadringis loodab eestlane taas murda tiimi põhikoosseisu. «Meil on kuus keskkaitsjat ja praegused põhimehed on hästi mänginud. Annan endast kindlasti maksimumi, et uuesti põhikoosseisu tõusta,» sõnas Morozov.

Ungari liigas läheb Debrecenil praegu hästi ning üks voor enne talvepausi hoitakse 36 punktiga esikohta. Teisel positsioonil on Videoton 33 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles