Rakvere alistas tasavägises mängus TTÜ, Pärnu sai kaotuse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpallimeeskond.
Pärnu võrkpallimeeskond. Foto: Ants Liigus

Laupäevases võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga keskses mängus alistas Rakvere VK tasavägises lahingus 3:2 TTÜ, otsustav geim kuulus Rakverele 15:12. Võitjate parim oli 25 punktiga (14) Aivar Silm, kaotajatele tõi Mart Tiisaar koguni 31 punkti (+23), vahendab volley.ee.

Mõnevõrra üllatusena jäi Pärnu VK võõrsil 2:3 alla tänavuse hooaja parimale Läti meeskonnale RTU/Robezsardze. Kohtumise kaks avageimi kuulusid kindlalt Pärnule, kuid pärast nappi 26:28 ja 23:25 allajäämist kolmandas-neljandas geimis pärnakad murdusid. Pärnu parim oli 27 punkti toonud Siim Põlluäär (+14), Andrus Raadik toetas meeskonda 20 ning Kardo Kõresaar 15 punktiga.

Liigatabeli esimesed kaks meeskonda, BIGBANK Tartu ja Selver Tallinn võtsid kindlad 3:0 võidud Läti meeskondade üle. Mõlemad kohtumised kulgesid väga ühepoolselt, kui Selver andis Daugavpilsile geimides 16, 16, 18 ning BIGBANK Poliurs/Ozolniekile 18, 17 ja 22 punkti. Danpower Võru/Noortekoondis jäi võõrsil kindlalt 0:3 alla VK Biolars/Jelgava meeskonnale. Võru poolel jõudis kahekohalise punktisummani (11) vaid Oliver Orav.

Täna peetakse neli kohtumist, mis kõik algavad kell 16:00. Mängupäeva keskses kohtumises on TTÜ spordihoones vastamisi TTÜ ja Selver Tallinn, TV6 vahendab Rakvere VK - Danpower Võru/Noortekoondise kohtumist.

Liiga liidrikohal on Tartu, järgnevad Selver ja Pärnu.

Vaata tebliseisu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles