Absurd: Margus Hundi liigakaaslane väitis, et käis Harry Potteri koolis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Greg Hardy (vasakul).
Greg Hardy (vasakul). Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalliliigas NFL tegi Carolina Panthersi meeskonna mängija Greg Hardy omapärast huumorit, kui väitis kaamerate ees, et käis kolledžis legendaarses Hogwartsis, mis on J. K. Rowlingu maailmakuulsa raamatukangelase Harry Potteri kool.

Carolina meeskond kohtus pühapäeval New Orleans Saintsiga ja tavapäraselt astusid Panthersi mängijad üles kaamerate ees, kus pidid ütlema oma nime ja ülikooli. Hardy otsustas teha aga huumorit ja teatas kaamerate ees järgmist: «Kraken, Hogwarts.»

Kummalise huumorimeelega Hardy vihjas sellega Harry Potteri raamatu- ja filmiseeriale, kus Hogwarts on kuulus võlukunstide kool. Kraken on omakorda kooli lähedal asuvas tiigis elav hiidkalmaar, keda küll peetakse ohtlikuks, ent kes tegelikult on hea tegelane. Hardy soovis Krakenile vihjates ilmselt anda mõista, et on justkui võimas merekoletis, ent lisaks kummalisele võlukooli-vihjele jäi ka selline ümberkehastumissoov paljudele fännidele arusaamatuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles