Poola kõrgliigaklubi sooviks Hunti enda ridadesse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt.
Rimo Hunt. Foto: Peeter Langovits

Tänavu Eesti jalgpallimeistrivõistlustel 22 väravat löönud ja FC Levadia meistriks aidanud Rimo Hunt käis sel nädalal testimisel Poola kõrgliigaklubi Bielsko-Biala Podbeskidzie juures ja jättis meeskonnale hea mulje.

«Tegemist on konkreetse võimalusega, kus on vaja anda lihtsalt nõusolek. Samas on mul veel testimisi kokku lepitud. Nemad oleksid tahtnud, et ma kohe sinna jään,» rääkis Hunt. «Ütlesin klubile, et mul on veel osad testimised kokku lepitud ja lennupiletid ostetud. Arvan, et enne uut aastat midagi kokkuvõttes veel selgeks ei saa.»

Hunt osales Bielsko-Biala duubelmeeskonna ridades sõpruskohtumises, kus viigistati 1:1 esiliiga tiimi GKS Tychyga. Lisaks Hundile oli testimisel veel paar mängijat.

Poola liigas hoiab Bielsko-Biala praegu 16 meeskonna konkurentsis eelviimast ehk 15. kohta. 20 mänguga on meeskond kogunud 17 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles