Arsenali legend: jõime ja tegime suitsu, kuid võitsime ikka meistritiitli

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni arsenali endine mängumees Ray Parlour rääkis, et peatreeneri Arsene Wengeri esimestel tööaastatel tuli mängijatel kollektiivseid joomaretki ikka ette.
Londoni arsenali endine mängumees Ray Parlour rääkis, et peatreeneri Arsene Wengeri esimestel tööaastatel tuli mängijatel kollektiivseid joomaretki ikka ette. Foto: SCANPIX

Legendaarne Londoni Arsenali jalgpallimeeskonna mängumees Ray Parlour tunnistas, et 1990ndatel pidutsesid nad meeskonnakaaslastega korralikult, kuid tiitlivõidud ei jäänud seetõttu tulemata.

Parlour meenutas 1997. aasta suve, kui Arsene Wenger viis meeskonna peatreenerina läbi esimese suvise ettevalmistustsükli, vahendab The Telegraph.

«Mäletan 1997. aasta suve, kui meeskonda olid tulnud just uued prantslased Patrick Vieira, Emmanuel Petit ja Gilles Grimandi. Tegime laagris kõvasti tööd ja seejärel lubas Wenger meile vaba õhtu. Meie läksime loomulikult otse baari ja prantslased läksid kohvikusse,» meenutas Parlour.

«Mulle jääb alatiseks meelde, kuidas me läksime baari ja Steve Bould tellis 35 pinti õlut (ligi 20 liitrit), olime baaris viiekesi,» rääkis Parlour. «Baarist lahkudes nägime meeskonna prantslasi ning nemad pahvisid kõik suitsu.»

«Mõtlesin seejärel, et kuidas me peaksime üldse midagi võitma, kui me joome ja suitsetame. Lõpuks võitsime nii liiga kui ka karika,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles