Sirelpuu: mentaalselt oleme veel kehvakesed, aga väljakul oli täna meeskond

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ võrkpallimeeskonna mängijad.
TTÜ võrkpallimeeskonna mängijad. Foto: Toomas Huik/Postimees

TTÜ võrkpalliklubi alistas täna Kuressaares peetavate Eesti karikavõistluste poolfinaalis Rakvere Võrkpalliklubi 3:1 ning tagas koha finaalis.

«Mentaalselt oleme veel pisut kehvakesed, sest suudame geimilõppe maha mängida,» sõnas TTÜ peatreener Janis Sirelpuu pärast poolfinaali võitu. «Geimilõppude taha on meil varemgi nii mõnigi mäng jäänud.»

TTÜ kontrollis esimest geimi täielikult, ent lasi Rakvere lõpus järgi ning võitis üle noatera 30:28. Teises oli Rakvere kindlalt 25:13 parem, kolmanda tasavägise geimi võitis TTÜ 25:22 ning neljanda 25:20.

«Oma rolli mängis ka viimaste kaotuste eest revanši soovimine. Heameelt tegi see, et oli näha, et täna on väljakul meeskond ja kõik olid ühise eesmärgi eest väljas,» lisas Sirelpuu. Meeskondade selle hooaja omavahelised kohtumised Eesti-Läti ühisliigas on lõppenud Rakvere meeskonna võiduga - 26. oktoobril oldi TTÜ-st üle tulemusega 3:1 ning 7. detsembril 3:2.

TTÜ finaalivastane selgub poolfinaalist Bigbank Tartu ja esiliigameeskonna Paide/Türi/Väätsa vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles