Hunt: Bengalsis on pinged

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengali seis muutus pärast valusat kaotust Pittsburgh Steelersile 20:30 märksa keerulisemaks. Kaks vooru enne põhihooaja lõppu endiselt juhitakse AFC põhjadivisjoni, kuid Baltimore Ravens jõuaks Detroit Lionsi alistamise korral – mäng peetakse ööl vastu teisipäeva – ühe võidu kaugusele. Bengals ja Ravens kohtuvad viimases voorus.

Steelers läks välkkiirelt Bengalsi kolme ränga vea tõttu 21:0 juhtima. Esmalt pudistas Bengalsi äralööja palli käest ja Steelers jooksis jardi kauguselt touchdowni. Seejärel lubati vastaste mängujuhil Ben Roethlisbergeril otsida väravasöötu suisa kuus sekundit ja selle ajaga leiab iga mees püüdja. Veerandaja lõpus jooksis Antonio Brown läbi Bengalsi kaitse kui siil läbi orasepõllu kolmanda touchdowni.

«Külmal ja tuulisel ilmal oli oma osa, aga me ei suutnud lihtsalt Steelersit mängu alguses peatada,» tunnistas Hunt, kes sai pisteliselt mänguaega. Ta tõdes, et kaitse jäi Steelersiga hätta ning oma osa oli treenerite poolt määratud ebakohastel kaitseformatsioonidel. «Roethlisberger sai palli väga kiiresti ära sööta, mistap oli kaitseliinil raske talle kallale pääseda. Ent see touchdown, kus  Roethlisberger sai pikalt püüdjat otsida, oli meie äärimiselt kehv etteaste.»
Neljandal veerandajal, kaotusseisus 7:30, sai Bengals hoo sisse, kuid kahest touchdownist jäi väheks. Hundi sõnul peitus Bengalsi kesise rünnaku põhjus selles, et ründeliin ei suutnud piisavalt mängujuht Andy Daltonit kaitsta: «Tal ei olnud aega püüdjaid otsida.»

Kohati tundus, et Bengalsi kaitseliin jookseb ennast kinni ning ehk löönuks Hunt oma tahtmisega elu sisse. Paraku teda platsile väga ei saadetud. «Hooaja lõpus, kus nii palju on kaalul, ei taha treener ilmselt katsetada,» pakkus Hunt.

Hunt rääkis, et meeskonnas on tekkinud väiksed pinged, ometi kulgeb elu tavapärases rütmis: «Viga ei peitu meie treeningutes, lihtsalt Steelers kavaldas meid üle. Eks meil tule kaks viimast mängu hästi mängida, siis pole play-offi pääsemisega probleemi.»

Tuleval pühapäeval kohtub Bengals kodus Minnesota Vinkingsiga, kel puudub edasipääsulootus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles