Jõumängud Ferraris: Alonso saab uut masinat proovida alles pärast Räikköneni

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja meeskond Ferrari on otsustanud lasta uue hooaja uue masinaga esimese katse teha uuel sõitjal Kimi Räikkönenil, aga mitte seni meeskonna esinumbriks kuulutatud Fernando Alonsol.

Alles möödunud nädalal andis Ferrari tiimi boss Luca di Montezemolo mõista, et Räikkönen värvati Lotuse meeskonnast selleks, et ta aitaks Alonsol tiitlit võita. «Värbasime Kimi meeskonda, sest ta on kogenud ja kiire piloot. Ta on eriti kiire võistlussõitudes ning võib Fernando konkurentidelt palju punkte röövida,» rääkis Ferrari boss di Montezemolo Sport Bildile. «Koos Kimiga ei pea Fernando üksi oluliste punktide eest võitlema.»

Nüüd on Itaalia ajaleht La Gazzetta dello Sport andnud teada, et jaanuari lõpus Jerezi testsõidul istub Ferrari uue auto rooli esimesena aga hoopis just Räikkönen ning Alonso peab oma korda veidi kauem ootama. Meeskond pole seni jaganud kommentaare, mis sellise otsuse taga on. Samuti ei ole sellist valikut kommenteerinud sõitjad ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles