Dortmundi peatreeneri ülestunnistus: vajame hädasti mängupausi

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp tunnistas, et Saksamaa kõrgliigas eesootav kuuajaline mängupaus kulub tema meeskonnale hädasti ära.

Dortmund on enne jõulupausi langenud Saksamaa liigatabelis neljandale kohale ning alates novembrikuu algusest on koduses liigas kirja saadud vaid kaks võitu, neli kaotust ja üks viik. Vahe liigat juhtiva Müncheni Bayerniga on hetkel 12 punkti, ent Bayernil on peetud üks mäng vähem, mis tähendab, et vahe võib venida ka 15 punktini.

Dortmundi juhendaja Klopp kinnitas, et senise hooaja teine pool on tema meeskonnale olnud raske. «Saame talvepausi ära kasutada ja puhata. Praegu ei tahaks mitte keegi mu mängijatest mängida veel kolme või nelja kohtumist,» rääkis Klopp.

«Senise hooaja viimane kolmandik on olnud meie jaoks eriti raske. Aastale on see olnud kohutav lõpp, aga see võib hoopis tähendada suurepärast algust 2014. aastale,» lisas Dortmundi loots.

Eelmisel aastal Meistrite liiga finaalis kodusele konkurendile Müncheni Bayernile kaotanud Dortmund jätkab liigahooaega 25. jaanuaril, kui kohtutakse Eesti koondislase Ragnar Klavani kodumeeskonna Augsburgiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles