Ibrahimovic: mehed väärivadki suuremaid autasusid

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikoondise ründaja Zlatan Ibrahimovic avaldas arvamust, et tema kaasmaalased võiks lõpetada meeste ja naiste jalgpalli võrdlemise, sest sellel pole mitte mingit mõtet.

Diskussioon kerkis üles, kui kohalik jalgpalliliit kinkis Andres Svenssonile uue Volvo, kuna legendaarne mängumees ületas kõigi aegade koondisemängude rekordi (143 mängu). Samal ajal on Therese Sjogran pidanud naiste koondise eest 187 mängu ja pole saanud mitte ühtegi kingitust ega autasu.

«Kogu austuse juurest meie naiste saavutuste suhtes - ja nad on esinenud fantastiliselt hästi -, ei saa võrrelda meeste ja naiste jalgpalli. Andke alla, see pole isegi nalajkas,» ütles ründaja ajalehele Expressen.

«Euroopas võrreldakse mind Lionel Messi ja Ronaldoga. Kui ma tulen koju, siis võrreldakse mind naisega. Kogu austuse juures naiste vastu peaks neid tunnustama (finantsiliselt) vastavalt sellele, mida nad toodavad,» arutles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles