Niki Lauda: vaid jumal saab Schumacherit aidata

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niki Lauda (vasakul) ja Michael Schumacher.
Niki Lauda (vasakul) ja Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Vormelilegend Niki Lauda kommenteeris hetkel koomas oleva seitsmekordse vormel-1 sarja meistri Michael Schumacheri olukorda ning avaldas arvamust, et kuulsa sakslase olukord ei ole kiita.

Suusatades õnnetult kukkunud ja praegusel hetkel koomas viibiva Schumacheri seisund on  viimaste teadete kohaselt stabiilne, ent siiski kriitiline. Lauda ütles, et palvetab vormelilegendi eest ja loodab, et jumal saab kuulsat sakslast aidata.

«Palun jumalat, et see kõik lõppeks hästi, aga kahjuks ei paista hetkel asi selles suunas minevat,» tunnistas Lauda. Usun, et seal üleval on keegi, kes proovib selles olukorras aidata. Ta otsustab asju, millest me ei saa aru. «Minu jaoks on täiesti šokeeriv ja selgitamatu, miks see suurepärane sõitja, kes on võitnud seitse meistritiitlit ja jäänud ellu rohkem kui 300 vormelietapil, peab läbi elama midagi sellist,» kurvastas Lauda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles