Hunti ootavad testimised Tšehhis ja Saksamaal

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt.
Rimo Hunt. Foto: Liis Treimann

2013. aastal meistriliiga parimaks mängijaks kroonitud Rimo Hundi saatus on endiselt lahtine - Levadia, Iisrael, Tšehhi, Saksamaa või keegi viies?

Möödunud aastal 22 korda Levadia särgis väravavõrke sahistanud Hunti ootab loomulikult tagasi Levadia, kuid aeg tiksub ja mõlemad osapoolsed soovivad paari nädalaga asjad selgeks saada, vahendas Soccernet.ee Õhtulehte.

Detsembrikuised testimised Poolas ja Iisraelis klubivahetust ei toonud - kui Poola variandist loobus Hunt ise, siis Iisraeli klubi huvi ei ole lepingupakkumiseks realiseerunud.

"Ei tekkinud soovi sinna minna. Kahtlane riik, kurat! Peatreener ei räägi ei inglise ega vene keelt ning asju aetakse reeglina ainult poola keeles. Sellises keskkonnas oleks keeruline tegutseda," selgitas Hunt.

Ka jaanuaris ootab ees kaks testimist - esmalt Tšehhi kõrgliigaklubi Ostrava Banik, seejärel aga Saksamaa 3. Bundesligas mängiv SV Elversberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles