Piiroja, Jäägeri ja Londaku koduklubid pääsesid karikasarjas edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja Fredrikstadi särgis.
Raio Piiroja Fredrikstadi särgis. Foto: Fredrikstad

Norra jalgpalli karikavõistlustel mängiti eile ja täna teise ringi mängud, kus kõik eestlaste koduklubid edenesid järgmisesse ringi.

Raio Piiroja tööandja Fredrikstad läks juba 12. minutil Skeidi vastu 2:0 ette ja võitis lõpuks 4:2. Eesti kaitsemängija tegi kaasa kõik 90 minutit, vahendab Soccernet.ee.

Kahe eestlase leivaisa Bodö/Glimt alistas teise poolaja väravatest Stalkami 4:0. Pavel Londak kaitses võitjate väravat kogu kohtumise, Alo Bärengrub aga meeskonna koosseisu ei kuulunud.

Vasakkaitses mänginud Enar Jääger viibis samuti platsil kohtumise algusest lõpuni, kui tema koduklubi Aalesund 17. minutiks Skarböviki vastu 2:0 juhtima läks ning kokkuvõttes 3:2 võidu võttis.

Eesti-Soome maavõistlusmängus koondisesse kuuluv Artur Kotenko mõistagi Stavangeri Vikingi koosseisu ei kuulunud, kui tema tööandja alistas Randabergi 4:2.

Kõige napimalt läks Aleksandr Dmitrijevi leivaisal Hönefossil, kes Valdresiga 3:3 viigi tegi ja seejärel penaltiseeria 5:4 võitis, kusjuures enne viiendat löögivooru oli veel seis 4:4 viigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles