Kust on tulnud Zelinski hüüdnimed?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Zelinski
Indrek Zelinski Foto: Toomas Huik

Täna õhtul lahkumismängu pidavat Indrek Zelinskit on saatnud karjääri jooksul väljend «pool elu suluseisus». Kust ja millest see alguse sai?

«Tegijal juhtub nii mõndagi. Kes teeb, see jõuab, teekäijad pidagu lõuad!» muigab Zelinski vahetult enne oma lahkumismängu, kui küsida teda saatnud väljendi «pool elu suluseisus» kohta.

Kes Zelinski kohta taolise väljendi välja mõtles ja tal sellenimelise raamatu kirjutada soovitas, päevakangelane ei mäleta.

«Eks ta lõõpimise käigus tuli,» arvab Zelinski ja pakub, et endised koondisekaaslased Urmas Kirs või Marko Kristal võiks mäletada.

«Ei mäleta täpselt, aga ehk keegi pildus selle trennis välja. Teituri ajal tegime alustuseks kolm ringi soojendusjooksu, sel ajal võis toimuda eelmise mängu arutelu. Võib-olla käis keegi siis selle välja,» arvab Kirs.

«Kui ta faktiliselt on pool elu suluseisus olnud, siis see nimi ju lihtsalt tulebki!» muigab Kristal.

Kirs meenutab, et ründeduo Zelinski – Oper sai omal ajal Manchester Unitedi kuulsate Dwight Yorke’i ja Andy Cole’i järgi hüüdnimeks Ork ja Kole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles