Ibrahimovic edastas parimate valimisel Kloppile ahvatleva pakkumise

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Eile õhtul üheskoos maailma parimate jalgpallurite austamisel viibinud PSG ründetäht Zlatan Ibrahimovic ja Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp leidsid kiirelt ühise jutusoone, mis viis Zlatani ulja lubaduseni.

Ballon d'Ori pidulikul galaõhtul läinud aasta 11 parima jalgpalluri hulka valitud Ibrahimovic läks Kloppilt uurima, millal too kavatseb ta Dortmundi mängima kutsuda. Klopp lõõpis seepeale vastu, et peaks Rootsi koondislase palkamiseks terve ülejäänud meeskonna maha müüa.

«Ei-ei, ma tulen tasuta,» vastas Ibrahimovic.

«Kui tasuta, siis sobiks. Kas te ikka kuulsite, mida ta lubas?» päris lõbusas tujus Klopp seepeale juures seisnud ajakirjanikelt.

«Tuleksin tasuta,» kordas Ibrahimovic. «Kui vaid ei oleks PSG presidenti...»

Ühtlasi kiitis Ibrahimovic Dortmundi läinud aasta esitusi. «Selle taga on raske töö,» vastas Klopp, lisades omapoolse komplimendi rootslase mängijaoskustele. «Raske töö, aga lõpuks saad teenitud tasu,» arvas seepeale Ibrahimovic.

Rootslasele anti lisaks sümboolsesse koosseisu valimisele eile üle ka üks isiklik auhind - tema üle pea käärlöögiga sooritatud imevärav Inglismaa võrku pälvis mulluse ilusaima tabamuse tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles