Red Bulli tiimijuht kaitses sarja bossi: vormel-1 vajab Ecclestone'i

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Horner (vasakul) ja Bernie Ecclestone.
Christian Horner (vasakul) ja Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitva Red Bulli meeskonna juht Christian Horner kaitses sarja üldjuhti Bernie Ecclestone'i ning väitis, et sari vajab oma glamuursuse säilitamiseks just Ecclestone'i.

Ecclestone'i saatus on hetkel lahtine, sest vormel-1 sarja boss on käimas kohut seoses altkäemaksusüüdistustega.  Viimastel aastatel sarja valitsenud Red Bulli tiimibossi Horneri hinnangul võib kunglikku F1 sarja aga tabada tagasilöök, kui Ecclestone süüdi mõistetaks ja vangi pandaks.

«Bernie on absoluutselt parim ja üleüldse ainuke inimene, kes saab hakkama sellega, mida ta vormel-1 sarja globaalseks laiendamiseks on teinud, tutvustades näiteks sel aastal kavas olevat Venemaa etappi,» vihjas Horner esmakordselt kavas olevale Sotšis toimuvale võidusõidule.

«Ta on kokku pannud suurejoonelise kalendri ja on meie kõigi huvides, et ta püsiks sarjas nii kaua, kui võimalik,» lisas Horner.

Ecclestone ootab alles oma kohtuotsust. Pankur, kellele vormel-1 sarja pikaajaline boss väidetavalt altkäemaksu andis, on Saksmaal juba vangi pandud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles