Eestlased võõrsil: Puri debüteeris Morozovi koduklubi vastu

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Postimees.ee

Läinud nädalal käisid Euroopa väljakutel mitmed eestlased. Kuigi meie mehed osalevad hetkel peamiselt sõpruskohtumistes, siis peavad mõned koondislased ka punktide eest võitlema.

Eino Puri, kes läinud nädalal sõmis lepingu Rumeenia kõrgliigaklubi Botosaniga, tegi debüüdi Igor Morozovi koduklubi Debreceni (Ungari) vastu. Morozov vigastuse tõttu kaasa ei teinud. Kohtumine lõppes 1:1 viigiga.

Punkti teenis Enar Jäägeri koduklubi Lierse, kes suutis Club Brügge vastu päästa 1:1 viigi mängu lisaminutitel. Jääger tegi kaasa 90 minutit. Belgia kõrgliigas on Lierse 16 meeskonna seas 13. kohal.

Varssavi Legia (Poola) kaotas sõpruskohtumises 1:3 Tomski Tomile (Venemaa). Henrik Ojamaa tegi Legia eest kaasa 60 minutit.

Mihkel Aksalutegi kaasa terve kohtumise ning Gert Kams esimese poolaja, kuid nende koduklubi Seinäjoen JK kaotas treeningkohtumises 0:1 Tampere Ilvesele.

Frank Liivak tegi kaasa esimese poolaja ning Napoli noortemeeskond võitis 4:1 Avellinot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles