Valus löök: jalgpallimaailma üks säravamaid staare jääb MMilt kõrvale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao vigastas eile raskelt põlve.
Radamel Falcao vigastas eile raskelt põlve. Foto: SCANPIX

AS Monaco jalgpalliklubi kinnitas, et nende ründaja Radamel Falcao vigastas eile ristatisidemeid ja seega jääb Kolumbia koondise ründaja eemale ka suvisest MMist.

Falcao sai vigastada eilses Prantsusmaa karikasarja kohtumises Monts or Azerguesi vastu. Falcao viis enda tööandja esmalt juhtima, kuid avapoolaja lõpus sai kolumbialane raskelt vigastada, kirjutab Eurosport.

«Radamel Falcao käis täna meditsiinilistel uuringutel ning selgus, et mängija on vigastanud vasaku põlve ristatisidemeid,» teatas AS Monaco. «Falcao peab lähipäevadel operatsioonile minema ja arstid teevad kõik võimaliku, et Falcao paraneks võimalikult kiiresti.»

Monaco ei täpsustanud, kui kaua Falcao peab jalgpalliplatsilt eemal olema, kuid suvise MMini jääb vaid viis kuud ja selle aja jooksul on sellisest traumast sisuliselt võimatu mängukõlbulikuks saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles