Tippjalgpallur peksis treeningul meeskonnakaaslase läbi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pablo Osvaldo (paremal).
Pablo Osvaldo (paremal). Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas Southamptoni ridades mängiv Pablo Osvaldo on meeskonna juurest kaheks nädalaks eemaldatud, sest läks treeningul kallale meeskonnakaaslasele Jose Fontele.

Klubi teatel leidis vahejuhtum aset Staplewoodis asuval treeningväljakul. «Klubi tegutses kiirelt ja otsustavalt, kuna peab mängija niisugust käitumist meie mängijatele ebasobivaks. Rohkem Southampton antud vahejuhtumit ei kommenteeri.»

Küll aga kommenteerisid Inglise ajalehtedele toimunut mitu kohalviibinut, kelle sõnul algas neljapäeval aset leidnud konflikt agressiivse mängustiili poolest tuntud Fonte jõulisest tegutsemisest. Osvaldo ärritus ja töötles meeskonnakaaslase nägu seepeale nii jõuliselt, et seda iseloomustati sõnaga «jõhker». Pealtnägijate sõnul oli Fonte nägu pärast löömingut verine.

Seejuures on Osvaldo juba praegu mängukeelu all, sest liiga määras talle kolmemängulise karistuse pärast Newcastle’i vastu peetud kohtumise ajal aset leidnud rüselust. Lisaks pidi argentiinlane 40 000 naela võrra kukrut kergendama. Nüüd jääb ta lisaks Inglise karikasarja kohtumisele Yeoviliga eemale ka Southamptoni mängudest Arsenali ja Fulhamiga.

28-aastane Osvaldo on varemgi pahandustesse sattunud – oma eelmises koduklubis AS Romas läks ta 2011. aastal kaklema Erik Lamelaga ja teenis samuti karistuse. Southampton maksis suvel Inglismaale kolinud Osvaldo eest Romale 15 miljonit naela, mis on klubi ajaloo suurim üleminekutasu. Seni on Osvaldo löönud kõrgliigas neli väravat.

Pinged on Southamptoni klubis praegu haripunktis, sest pärast head hooaja algust on tabelis langetud üheksandale kohale. Eelmisel nädalal lahkus klubist juhatuse esimees Nicola Cortese, kelle lahkumise korral ähvardas ameti maha panna ka Southamptoni peatreener Mauricio Pochettino. Ehkki Pochettino on teatanud, et jätkab vastupidiselt oma varasemale lubadusele peatreenerina, kardetakse Southamptonis, et talvise üleminekuakna jooksul on klubist lahkumas ka mitu olulist mängijat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles