Dortmundi tegevjuht: Bayern tahab meid hävitada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski
Robert Lewandowski Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi tegevjuht Hans-Joachim Watzke kritiseeris teravalt Müncheni Bayernit, kes suure rahakoti abil pidevalt oma rivaale nõrgestab. Samas kinnitas Dortmundi boss, et ei kavatse võitlust veel alla anda ja jätkab oma meeskonna tugevdamist.

«Ei ole olemas teist liigat, mida domineeriks üks meeskond nii kindlalt, nagu seda teeb Bayern Saksamaal. Meie situatsioon ei sarnane Hispaania liigas toimuvale, pigem oleme nagu Šotimaa,» arutles Watzke, kes vihjas Glasgow Celticu aastatepikkusele selgele ülemvõimule. «Bayern vastab meie kahele tiitlivõidule (Dortmund tuli Saksamaa meistriks aastatel 2011 ja 2012). Nad tahavad meid hävitada, et me neile enam kunagi ohtu ei kujutaks. Nende plaan on osta ära meie parimad mängijad.»

Watzke viitab siinkohal eelmisel suvel suure raha eest Bayernisse siirdunud Mario Götzele ja äsja Müncheni suurklubiga lepingu sõlminud Robert Lewandowskile, kes hooaja lõpuni küll Dortmundis veel püsib. Bayerni plaan on seni üsna edukas olnud, kuna käimasoleval hooajal on Dortmundil raskusi ning hetkel hoitakse liigatabelis kolmandat kohta.

Watzke loodab aga Bayernile läbi suviste suurostude taas hambaid näidata. «Me hakkame suvel kulutama ja ma ei räägi siikohal tagasihoidlikest täiendustest. Me teeme suvel suuri tegusid,» lubas ta oma fännidele.

Peamine mure on Lewandowskist jääva tühimiku täitimine ning sellele kohale on Saksamaa meedias enim pakutud Manchester City ründekahurit Edin Dzekot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles