Tippspordist loobunud Tolmoff alustas Eesti meistrivõistlusi edukalt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Marianne Loorents

Reedel algasid TTÜ spordihoones kvalifikatsiooniturniiriga 50. Eesti sulgpallimeistrivõistlused. Suurimat publikuhuvi pakkusid endise esimängija ja olümpial võistelnud Kati Tolmoffi mängud. Kuna Tolmoff on tippspordist eemal olnud, asus ta edetabeli punktide puudumise tõttu püüdma edasipääsu põhiturniirile eelringis.

Üksikmängus alistusid vastased kergelt, kõige tugevamat vastupanu suutis osutada veel noorteklassis mängiv Helina Rüütel, kes pidi siiski 21:7, 21:11 tunnistama Tolmoffi paremust. Laupäevane põhiturniir pakub maiuspala juba esimeses ringis, kui Tolmoffi esimeseks vastaseks on turniiril parima asetusega ja maailmaedetabelis kõrgeimal kohal paiknev eestlanna Laura Vana.

Meeste üksikmängus peab esireket Raul Must esimese kohtumise laupäeval. Koos mängisid Tolmoff ja Must end kvalifikatsioonist edasi segapaarismängus. Põhiturniiril on nende esimesteks vastasteks eelmise aasta pronksmedali võitjad Helina Rüütel-Mikk Järveoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles