Raske õnnetuse üle elanud Massa usub Schumacheri paranemisse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja Felipe Massa 2009. aastal
Michael Schumacher ja Felipe Massa 2009. aastal Foto: SCANPIX

2009. aastal raske õnnetuse üle elanud ning elu eest võidelnud vormelipiloot Felipe Massa usub, et Michael Schumacher suudab samuti keerulisest seisust välja tulla. Peamiseks trumbiks peab Massa oma endise tiimikaaslase väga head füüsilist vormi, mis aitab paraneda.

Massa sai Ungari GP-l eessõitva auto küljest ära lennanud tükiga niivõrd õnnetult vastu pead, et vajas elu päästmiseks kiiret operatsiooni ning ka tema viibis mõnda aega kunstlikus koomas. «Minu paranemisele aitas kaasa mu väga hea füüsiline vorm ja usun, et see aitab ka teda,» rääkis Massa Saksamaa meediale. «Michael on väga sportlik inimene ning see aitab teda.»

Massa lisas, et palvetab igapäevaselt vana võitluskaaslase elu eest. «Mul on juhtunu pärast väga kahju. Loodan, et ta saab varsti teha seda, mis talle kõige rohkem meeldib – vaadata raja ääres kihutavaid masinaid. Loodan, et ta on piisavalt tugev, et paraneda. Palvetan tema eest iga päev.»

Schumacher kukkus suusatades möödunud aasta 29. detsembril. Teda hoiti kuu aega kunstlikus koomas, kuid sellel nädalal tuli teade, et vormelilegendi hakatakse vaikselt teadvusele tooma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles