Voskoboinikov sõidab Hiina kõrgliigaklubi juurde testimisele

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov (vasakul).
Vladimir Voskoboinikov (vasakul). Foto: Peeter Langovits

Eesti jalgpallikoondise ja Nõmme Kalju ründaja Vladimir Voskoboinikov sõidab homme Hiina kõrgliigaklubi juurde testimisele, kus viibib kuni 15. veebruarini.

«Tegeleme aktiivselt kõikide Nõmme Kalju jalgpallurite esindamisega ja nende karjääri arendamisega. Mängijate liikumine Nõmme Kaljust tugevamatesse liigadesse teeb meile ainult heameelt. Hetkel oleme saanud arvestatava pakkumise Hiinast, ja juhul kui Voskoboinikovi testiperiood möödub hästi, ei hakka Nõmme Kalju üleminekut takistama,» sõnas Kalju president Kuno Tehva.

Voskoboinikov aitas oma debüüthooajal Nõmme Kaljul saavutada Eesti meistriliigas hõbeda, lüües liiga parimana 23 väravat. Samuti on 31-aastasel ründajal selja taga edukas hooaeg Euroopas, alistades Kaljuga UEFA Meistrite Liigas HJK Helsinki (Soome) ning mängides veel Viktoria Plzeňi (Tšehhi) ja UEFA Euroopa Liigas Dnipro Dnipropetrovski (Ukraina) vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles