Tõbine Nurmsalu: tuju on hea, teeme siin suusahüppajate lollusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu.
Kaarel Nurmsalu. Foto: SCANPIX

Sotšis oma olümpiadebüüdiks valmistuv Eesti suusahüppaja Kaarel Nurmsalu ütles, et on tervisega veidike hädas, aga on siiski võistluse eel enesekindel.

«Väike köha ja nohu on, aga kraadiklaasi ei hakka alla panema, sest mis mul sellest teadmisest kasu on, et palavik on,» andis Nurmsalu mõista, et enesetunne ei ole küll 100% hea, aga liiga hull ka mitte.

Nurmsalu kinnitas, et meeleolu on siiski hea ning ühtlasi kommenteeris eestlane ka palju kõmu tekitanud tagasihoidlikke elamistingimusi.

«Tuju on väga hea. Teeme Siim Tanel Sammelseljaga (teine Eesti suusahüppaja- toim.) suusahüppejate lollusi, disainime oma olümpiaküla-tuba, riputame igasuguseid pilte seina, sest midagi muud asjalikku seal toas teha pole,» rääkis Nurmsalu.

Suusahüppajate jaoks algavad võistlused laupäeval, kui on kavas normaalmäe kvalifikatsioon. Nurmsalu oli võistluste eel enesekindel: «Olen küllaltki enesekindel. Olen saanud käia jõusaalis ja esimest korda pärast seljalõikust tundsin, et suudan maast korralikult üles hüpata. Väikese mäe kvalifikatsiooni võtan väga rahulikult ega hakka endale stressi tekitama, sest kui ma sealt edasi ei pääse, siis olen küll eriliselt s**t. Aga ega nii hullud need asjad ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles