Nikolai Novosjolov sai MK-etapil viienda koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov
Nikolai Novosjolov Foto: Andres Haabu

Nikolai Novosjolov alistas Heidenheimis peetaval meeste epee MK-etapil kaheksandikfinaalis lõunakorealase Kyoungdoo Parki 15:6, kuid kaotas siis veerandfinaalis ungarlasele Andras Redlile napilt 5:6 ning sai kokkuvõttes 5. koha.

Põhiturniiri avaringis alistas Novosjolov Kõrgõzstani vehkleja Alexander Chernykhiga 15:8 ja 32 parema hulgas itaallase Gabriele Bino 15:10.

Sten Priinits kogus kvalifikatsiooniturniiril alagrupis neli võitu ja ühe kaotuse. Play-off avaringis vaba olnud Priinits alistas teel 96 parema hulka itaallase Fabrizio Citro 15:7, kuid kaotas siis pääsul 64 parema hulka lõuna-korealasele Kyoungdoo Parkile 6:9.

Sven Järve sai alagrupis kolm võitu ja kolm kaotust. Play-off avaringis alistas ta Kasahstani vehkleja Dmitriy Gryaznovi 15:7, kuid kaotas siis tulemusega 13:15 kanadalasele Vincent Pelletierile.

Priinits sai kokkuvõttes 74. ja Sven Järve 131. koha. Kokku osales 258 vehklejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles