Enesekindel Ibrahimovic: oleksin Inglismaa liiga ära hävitanud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Oma huvitavate sõnavõttude poolest tuntud Rootsi jalgpallur Zlatan Ibrahimovic kommenteeris väljaandele Daily Mirror oma karjääri puudutavat hetke, kui ta oleks mängima läinud Inglismaale. Enesekindla rootslase sõnul oleks ta maailma ühe kõige tugevama liiga jaoks olnud liiga hea.

Ibrahimovic sai võimaluse mängida Inglise liigas 2000. aastal, kui ta kutsuti Arsenali testimisele. Rootslane jättis aga testimisele minemata ja nii jättis Arsenal ta ka soetamata. Ibrahimovici sõnul oleks ta Inglismaal mängimiseks olnud liiga hea.

«Inglismaa liiga on väga tugev, seal on kolm või neli Euroopa parimat tiimi, aga kui mina oleksin seal mänginud, siis oleksin liiga ära hävitanud - nii nagu olen seda teinud igal pool mujal,» väitis Ibrahimovic.

«Oleksin võinud Arsenalis mängida nagu kõik teavad, aga mina ei käi testimistel. Mis te arvate, kumb kahetseb selle võimaluse käestlaskmist rohkem: Arsene Wenger või Zlatan?» vihjas rootslane Arsenali peatreeneri otsusele teda mitte meeskonda osta.

32-aastane Ibrahimovic on mänginud mitmete erinevate riikide liigades ja tulnud meistriks nii Hollandis, Hispaanias, Itaalias kui Prantsusmaal. Praegu mängib rootslane Prantsusmaal Pariisi Saint-Germaini ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles