Temperamentne Balotelli sattus järjekordsesse skandaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

AC Milani meeskonnas mängiv temperamentne Mario Balotelli on sattunud taaskordsete kummaliste sündmuste keskele, kui teda süüdistatakse fotograafi vägivaldses ründamises.

Politseiraportite kohaselt kutsuti Itaalia korrakaitsjad välja laupäeva hilisõhtul, sest väidetavalt oli lõõgastuma läinud Balotelli sattunud ühe fotograafiga vaidlusesse ning teda seejärel füüsiliselt rünnanud. Vaidluse põhjuseks oli raportite põhjal olukord, kus fotograaf soovis Balotellit restoranis tema tüdruksõbra ning teiste kaaslastega pildistada, aga itaallane keeldus. Hiljem liikus Milani ründeäss oma seltskonnaga ööklubisse, kus sama fotograaf neid ootas ja taaskord oma palve neile esitas. Tunnistajate ütluste põhjal asusid mehed omavahel vaidlema ning lõpuks Balotelli lükkas fotograafi.

Politseile tegi kõne rünnaku ohvriks langenud fotograaf.

Uudisteagetnuuri ANSA andmetel oli kuulus vutimees sõitnud nädalavahetusel Itaalia loodeosas asuvasse Liguariasse, et vaadata jalgpallimatši, milles tegi kaasa tema vend Enoch Barwuah. Oma meeskonda Milani ei saanud Balotelli nädalavahetusel peetud liigamängus aidata, sest on vigastatud. Milan alistas eilses kohtumises võõrsil 2:0 Sampdoria meeskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles