Klavan: loodetavasti lõin ukse lahti ja väravaid tuleb veel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (pikali) koos meeskonnakaaslastega esimest Bundesligas löödud väravat tähistamas. Täna sai ta kirja oma teise värava Bundesligas.
Ragnar Klavan (pikali) koos meeskonnakaaslastega esimest Bundesligas löödud väravat tähistamas. Täna sai ta kirja oma teise värava Bundesligas. Foto: FC Augsburg/Facebook

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan lõi Saksamaal oma koduklubi Augsburgi eest esimese värava. Ühtlasi sai temast esimene eestlane, kes on mõned Euroopa tippliigas värava kirja saanud. Augsburgi ja Hannoveri kohtumine 1:1 viigiga.

«Läks ikka aega, et esimese väravani jõuda, lõpuks oli siis 51. kohtumine see õnnelik,» sõnas Klavan Postimehele. «Loodetavasti lõin nüüd ukse lahti ja väravaid tuleb veel.»

Koondislane tunnistas, et riietusruumis visati tema väravapõua üle ka nalja. «Riietusruumis oli selle üle nalja ikka kõvasti. Selline lõõpimine käib hea meeskonnavaimu juurde ja meeskonnavaim on meil hea,» rääkis keskkaitsja muigamisi. «Nüüd sai selle lõpuks kaelast ära.»

«Eks Saksamaal oodatakse ka keskkaitsjatelt väravaid ja hooaja peale on selline normaalne näitaja kaks kuni viis väravat,» märkis Klavan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles