Keel: väga võistkondlik esitus meie poolt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel.
Avo Keel. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Tallinna Selver alistas võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga teises poolfinaalis 3:2 Pärnu meeskonna ja kohtub homses finaalis Tartu Bigbankiga. Selveri peatreener Avo Keel oli kokkuvõttes meeskonna esitusega rahul.

«Pääsesime 2:0 juhtima, aga kolmanda geimi lõpus oli mitu lubamatut viga, mis valusalt kätte maksid,» sõnas Keel pärast mängu. «Neljandas geimis pääsesime korduvalt eduseisu, ent see oli juba puhas Pärnu töövõit, et nad selle enda kasuks pöörasid. Viies kuulus siiski juba kindlamalt meile.»

«Viiendas geimis paranes ka meie vastuvõtt, siis lõime juba lihtsalt punktid ära, pikki pallivahetusi seal enam polnud. Kokkuvõttes võib öelda, et oli väga meeskondlik esitus,» sõnas Keel. Selveri punktid jagunesid rünnakul väga ühtlaselt, 28 silmaga oli taas resultatiivseim Hindrek Pulk, ent korraliku panuse andsid nii tempomehed kui nurgaründajad – Timo Tammemaa tõi 16, Meelis Kivisild 10, Kristjan Õuekallas 13 ja Martti Rosenblatt 11 punkti.

Õuekallas rõhutas samuti meeskondlikku panust. «Suutsime kohe alguses Pärnul mängutuju ära võtta, ent siis tehti õigeid vahetusi ja nad tulid mängu tagasi,» sõnas Õuekallas. «Väga võistkondlik esitus meie poolt, tundub, et kevadel hakkavad asjad paremini sujuma kogu meeskonnal,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles