Beljajeva sai MK-etapi veerandfinaalis ülisuure kaotuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Kuusk, Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Irina Embrich.
Kristina Kuusk, Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Irina Embrich. Foto: Liis Treimann

Barcelonas toimuval epeevehklemise MK-etapil läksid kaheksandikfinaalis omavahel kokku eestlannad Julia Beljajeva ja Erika Kirpu. Valitsev maailmameister Beljajeva alistas kaasmaalanna 15:13 ja jõudis kaheksa parema hulka. Seal pidi Beljajeva aga tunnistama ungarlanna Emese Szaszi ülikindlat 4:15 paremust.

Kuuenda asetusega Beljajeva alistas esimeses kahes ringis 11:10 venelanna Tatjana Gudkova (59. asetus) ja 15:14 rootslanna Sanne Garsi (27.).

22. asetusega Kirpu võitis avaringis 15:10 Joanna Hallsi Austraaliast (43.). Teises ringis oli eestlanna tulemusega 15:14 üle 11. asetusega sakslannast Monika Sozanskast.

Irina Embrich ja Kristina Kuusk kaotasid 64 parema hulgas. 12. asetusega Embrich tunnistas hiinlanna Yingming Hou (53.) nappi 14:15 paremust, 30. asetusega Kuusk jäi samal ajal alla aga itaallannale Francesca Quondamcarlole (35.) tulemusega 10:12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles