Kullamäe: nii suur allajäämine lauavõitluses oli liig

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Margus Ansu

«Kaotasime ründelaua 2:17! Szolnokil oli korvi all üks suur mees juures ja eks meie maa-ala kaitse soodustas ka vastastel ründelauda minekut, kuid nii suur allajäämine on ikkagi liig mis liig,» tõdes Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe pärast EuroChallenge'i sarja veerandfinaalseeria teises kohtumises Szolnokilt saadud kaotust 73:80.

Rocki üks tugitalasid Janar Talts nentis, et väljakuperemehed võitlesid ründelauas väga agressiivselt. «Kahe või kolme mehega tuldi pidevalt pallidele järgi. Kaotasime lauavõitluse, kuid liiga palju lasime neil saada ka selliseid korve, kus lisaks tuli vabavise,» tõdes ta. «Vastase agressiivsus lõi meid rütmist välja.»

Kullamäe lisas, et kõik mängijad polnud seekord võitluseks väga hästi valmis. Võib-olla oldi end üle häälestatud, sest platsil oli mõni mees nagu enda hale vari,» tõdes Kullamäe. Seepärast panustas Rocki peatreener seekord rohkem põhiviisikule, kuid seegi ei toonud edu. «Me ei mänginud nii, nagu oleme harjunud ja nagu mina neid asju näen.»

Veerandfinaalseeria on nüüd viigis 1:1. Otsustav kolmas kohtumine peetakse teisipäeval Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles