Mourinho avaldus: Inglise liiga tabel valetab

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Hetkel Inglismaa jalgpalliliigat juhtiva Chelsea klubi peatreener Jose Mourinho väitis, et kuigi tema juhendatav meeskond on liigat juhtimas, siis pole selline olukord tõene.

Mourinho hoolealused on hetkel pidanud 29 mängu ja 66 punktiga hoitakse liigas liidrikohta. Teisel ja kolmandal kohal olevatel Liverpoolil ja Arsenalil on üks mäng vähem peetud ja mõlemal on koos 59 punkti. Samuti suureks tiitlipretendendiks peetav Manchester City on hetkel küll 57 punktiga neljandal kohal, aga neil on Chelseast koguni kolm mängu vähem peetud.

«Ma ütlen jälle: liigatabel valetab,» nõudis Mourinho. «Kui vaadata ainult kogutud punktide arvu, siis on tabel vale. Enne punktide rida on peetud mängude rida. Kui kõikidel on mängitud matšide number sama, siis ma ei tea, mis juhtuma hakkab,» rääkis Chelsea juhendaja.

«Arvan, et mu meeskond on motiveeritud ja tugev, tiimil on hea suhtumine, aga mitte tabeli pärast. Nad teavad, et see valetab. Samuti teavad nad seda, et me peame igas matšis proovima võita, peame kõvasti pingutama ja paremaks muutuma,» lisas Mourinho.

Chelsea kohtub nädalavahetusel liigamatšis Aston Villaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles