Saksamaa kõrgliiga hääletas väravajoonetehnoloogia kasutamise vastu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leverkuseni ja Hoffenheimi mängus palju pahandust tekitanud värava küljevõrk, mille abil Stefan Kiessling värava lõi.
Leverkuseni ja Hoffenheimi mängus palju pahandust tekitanud värava küljevõrk, mille abil Stefan Kiessling värava lõi. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli tippliigades ei nähta väravajoonetehnoloogiat niipea - nimelt hääletasid klubid selgelt säärase tehnika kasutamise vastu.
 

Väravajoonetehnoloogia kasutuselevõtuks oleks olnud tarvis kahe kolmandiku klubide nõusolekut - Bundesligas andsid oma jah-sõna aga vaid üheksa klubi 18-st ning teises. Bundesligas vaid kolm meeskonda 18-st, vahendas Soccernet.ee.

Sealjuures on märkimisväärne, et Bundesligas juhtus veel sel hooajal kurikuulus fantoomvärav, kui Stefan Kiesslingi pealöök värava küljevõrgust läbi vihises ning kohtunik värava ära luges, kuigi pall väravajoont ei ületanudki.

Tehnoloogia peamiseks vastuargumendiks peetakse raha - paljud vaesemad klubid ei jaksaks endale kohustuslikku kallist tehnikat lubada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles