ManU treener postitas internetti krüptilise sõnumi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi mängijad.
Manchester Unitedi mängijad. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi treener Phil Neville postitas Instagrami oma konto alt Charles Darwini tsitaadi, mis on põhjustanud kirglikke spekulatsioone raskustesse sattunud Unitedi meeskonna ümber.

37-aastane Neville, kes kuulub hetkel ManU treenerite hulka, postitas Instagrami pildi ingliskeelsest tsitaadist, mis eesti keelde tõlgituna kõlab järgmiselt: «Ellu ei jää mitte kõige tugevamad või targemad liigid, vaid need, kes suudavad kõige paremini muutustega kohaneda.»

United on viimasel ajal sattunud probleemidesse just treeneripingi tõttu, sest esimest hooaega uue peatreeneri David Moyesi käe all mängiv meeskond kukkus ootamatult varakult välja nii Inglismaa karikasarjast kui liigakarikast ja Inglise meistriliigas ollakse hetkel alles seitsmendal tabelireal. Ka Meistrite liigas jõuti veerandfinaali läbi raskuste ning nüüd ootab Manchesteri mehi ees tiitlikaitsja Müncheni Bayern.

ManU kehv hooaeg on pannud häälekamaid fänne nõudma, et Moyesi asemel leitakse meeskonna tüüri juurde uus juhendaja, aga klubi seni selliseid samme astunud pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles