Video: Ojamaa ja Legia liiguvad kindlalt meistritiitli suunas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa.
Henrik Ojamaa. Foto: Varssavi Legia Facebooki leht

Poola jalgpalli kõrgliigas liigub Eesti koondise ründaja Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legia kindlalt meistritiitli suunas. Täna võõrustati kodustaadionil 28 238 inimese ees Poznani Lechi ning võeti 1:0 võit.

Just Lech oli see klubi, kes esimesena hakkas aasta eest Motherwellis mänginud Ojamaal silma peal hoidma ja tegi tema eest juba talvel pakkumise. Selle lükkas Šotimaa klubi toona tagasi. Seejärel läks Lech suvel uuele katsele, kuid mõnevõrra ootamatult sekkus mängu Legia, kes eestlase endale napsas.

Nüüd alustas Ojamaa Lechi vastu algkoosseisus ning tegi kaasa pea terve kohtumise. Peatreener Henning Berg võttis eestlase puhkama alles 90. minutil, kui Ojamaad asendas Raphael Augusto. Legia võiduvärava lõi Miroslav Radovic 37. minutil.

Liigatabeli seisukohalt oli tegemist üliolulise mänguga, sest pärast tänast on esikohal oleva Legia edu teisel kohal paikneva Lechi ees 10 punkti.

Kohtumise tipphetked (video lõpus on näha eestlase triblamisoskust, kuid hea rünnaku pidurdas Lechi väravavaht):

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles