Võimas! Ardo Kreek aitas Pariisi Volley kuldse geimi järel CEV Cupi võitjaks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek ründamas.
Ardo Kreek ründamas. Foto: volley.ee.

Eesti võrkpallikoondise temporündaja Ardo Kreek krooniti täna hilisõhtul kodusaalis CEV Cupi võitjaks. Kreek aitas oma koduklubi Pariisi Volley CEV Cupi teises finaalkohtumises Nizni Novgorodi Gubernija vastu võidule 3:1 ning seejärel võideti ka kuldne geim. Avamängus oli venelastelt seejuures saadud kindel 0:3 kaotus.

Pariisis peetud mängus võitis Kreegi tööanda avageimi 25:23, kaotas teise 23:25, võitis kolmanda geimi 25:21 ja neljanda 25:19. Euroopa tugevuselt teise sarja karikavõitja pidi seega selgitama kuldne geim, kus pariislased vastastele suurt sõnaõigust ei andnud, minnes 4:1 juhtima ja kaotusseisu ei jäädudki. Geimivõit vormistati numbritega 15:11.

Suurepärase mängu teinud Kreek oli tavapäraselt põhikoosseisumees ja viibis platsil ka kogu kuldse geimi. 82-protsendilise resultatiivsusega kogus ta mängus 14 punkti. Kolm punkti lisandus ka blokist.

Avamängus oli Kreek toonud 9 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles