Ryan Giggs: ma ei ole peatreeneriga tülis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Giggs (vasakul) ja David Moyes tõrjusid pressikonverentsil kõik väited nendevahelisest tülist.
Ryan Giggs (vasakul) ja David Moyes tõrjusid pressikonverentsil kõik väited nendevahelisest tülist. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna mängiv abitreener Ryan Giggs lükkas kategooriliselt ümber kuulujutud, nagu ta oleks meeskonna peatreeneri David Moyesiga tülli läinud.

«Meie suhted on head. Muidugi tahaksin mängijana igal nädalal platsile joosta, aga olen viimase viie-kuue aasta jooksul harjunud, et seda ei juhtu. Tavaliselt mängin iga kahe-kolme nädala tagant, et suudaksin endast maksimumi anda,» lausus Giggs. «Mul pole peatreeneriga mingeid probleeme. Ei oska arvata, kust need jutud alguse said,» lausus Giggs, Moyes lõõpis aga vastuseks ajakirjanike küsimusele kahe mehe töösuhete kohta: «Ma teen nüüd tema joogatrenne kaasa!»

Giggs lisas, et ehkki Unitedit peetakse enne tänaõhtust Meistrite liiga veerandfinaalmängu tiitlikaitsja Müncheni Bayerniga selgeks autsaideriks, ei näe tema seda nii. «Me pole autsaiderid, me oleme Manchester United, kes mängib kodus. Bayern on fantastiline meeskond, nad on tiitlikaitsjad ja Pep Guardiola on veel paar head mängijat juurde toonud. Nad on tugevad, enamiku silmis soosikud, aga meil on olnud Old Traffordil palju ilusaid õhtuid. Läheb raskeks, aga Meistrite liiga veerandfinaalides ongi alati raske. Ootame mängu põnevusega,» lausus Giggs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles