Piltuudis: hullumeelne spordifotograaf viskus rattarajale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hulljulge fotograaf.
Hulljulge fotograaf. Foto: twitter

Fotograafid on sageli valmis hea kaadri kättesaamiseks iseenda turvalisuse unustama ja isegi elu ohtu seadma, kuid eilsel Gent-Wevelgemi ühepäevasõidul tegi üks piltnik enamikule rumalalt riskivatest kolleegidest silmad ette.

Nimelt leidis mees, et hea foto saamiseks on sobilik kas või võistlusrajal pikutada. Arvestades peagrupi kiirust oli suisa ime, et keegi neist fotograafile otsa ei sõitnud. Pärast sõidu lõppu fotot nähes avaldasid mitu sportlast fotograafi mõtlematu käitumise pärast sügavat pahameelt, kuna ühepäevasõidul leidis niigi aset mitu rasket kukkumist - kraavis maandunud Sky meeskonna rattur Ian Stannard viidi kanderaamil minema, mõni kilomeeter enne finišist kukkus aga valusalt tippude hulka kuuluv Andre Greipel.

Belglasest fotograaf ise ei näinud seevastu oma teos midagi sobimatut. «Olen varem autorallidel samamoodi pilti teinud. Kunagi pole midagi juhtunud ja mul pole kunagi tunnet, et mu elu võiks ohus olla,» hooples mees.

Internetis hakkasid aga kohe levima pilapildid, kus surmapõlgur on Photoshopi abil asetatud hoopis teistesse tuntud situatsioonidesse. Vaata pilte SIIT ja SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles