ManU legend võrdles Liverpooli ja City tiitliheitlust naisest ilma jäämisega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Neville.
Gary Neville. Foto: SCANPIX

Aastaid Manchester Unitedis mänginud ning viimased paar aastat Sky telekanalil jalgpallieksperdi ja -kommentaatorina töötav Gary Neville andis vaimuka vastuse küsimusele, kumma tiitlivõitu ta rohkem eelistaks - Liverpooli või Manchester City oma.

«Liverpool või City... Sama hästi võiksid küsida – kui kaks meest üritavad su naist üle lüüa, kumba sa eelistaksid?» vastas Neville stuudiojuhi pärimisele.

Unitedi igipõlised rivaalid City ja Liverpool on mõlemad tänavu jätkuvalt tiitliheitluses - Liverpool juhib 71 punktiga liigatabelit, City on 67 punktiga kolmas. Samas on Liverpoolil jäänud pidada veel kuus, Cityl aga kaheksa mängu. 13. aprillil kohtutakse Liverpooli koduväljakul omavahel.

Tiitlikaitsja United on samal ajal suurtes raskustes ning hoiab tabelis alles seitsmendat kohta, jäädes tulevaks hooajaks Meistrite liigasse viivast neljandast kohast maha kümne punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles