16-aastane Raisma jõudis turniiril Astanas poolfinaali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: Igor Pissarev/tennis.ee

Tennisist Kenneth Raisma tähistas neljapäeval 16. sünnipäeva ja tegi endale kingituse Astana ITF-i 3. kategooria noorteturniiri poolfinaalipääsu näol.

Neljandana asetatud Raisma (ITF juunioride 298.) pole kolmes kohtumises settigi kaotanud: ta alistas Adi Kaliakperovi (Kasahstan, 1065.) 6:2, 6:3, Nikolai Kolobajevi (Venemaa, 707) 6:4, 6:0 ja kuuendana asetatud Aleksandr Boborõkini (Venemaa, 326) 6:2, 6:3. Kui kaks esimest vastast olid sündinud Raismaga samal aastal, siis Boborõkin on temast ligi kaks aastat vanem (saab juuni algul 18), vahendab tennis.ee.

Poolfinaalis läheb Raisma vastamisi esimesena asetatud grusiini Aleksandr Bakšiga (146), kes on praegu 16-aastane, kuid saab juulis 17.

Paarismängus on Raisma koos Shamael Chaudryga (Suurbritannia) esimesena asetatud ning esialgu on nad seda paigutust ka õigustanud, kui kolme võiduga jõuti finaali. Poolfinaalis võitsid Raisma ja Chaudry Venemaa paari Aleksandr Guskov/Filipp Klimov 6:7, 6:3, 10:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles