Postimehe otsepilt: Kalju lõi Transi võrku neli vastuseta jäänud palli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Jalgpalli Eesti meistrivõistlustel võitis Nõmme Kalju võõral väljakul kindlalt 4:0 Narva Transi ning kerkis tabelis jagama 3.-4. kohta. Kalju poolelt sai kaks tabamust kirja Tarmo Neemelo, ühe värava lisasid Mikk Reintam ja Janar Toomet. Kõik pallid löödi Narva väravasse esimesel poolajal.

Kohtumine on järelvaadatav kahe eraldi video vahendusel, kust saab vaadata eraldi esimest ja teist poolaega.

Liigatabel:

1.      Sillamäe Kalev 14 p

2.      Infonet 13

3.      Flora 11

4.      Kalju 11

5.      Levadia 9

6.      Trans 6*

7.      Paide 6

8.      Tallinna Kalev 4

9.      Tammeka 3*

10.  Jõhvi 0

*mäng vähem peetud

NARVA JK TRANS - NÕMME KALJU FC  0:4 (0:4) LÕPPSEIS

Väravad: 11., 37. Tarmo Neemelo, 21. Mikk Reintam, 29. Janar Toomet

Hoiatused: 45.+1. Irie, 47. Roman Nesterovski - 44. Martin Vunk, 79. Tihhon Šišov

JK Trans: 1-Lepmets, 17-Sheviakov, 4-Avdeev, 3-Nesterovski, 2-Andrejev, 19-Irie, 21-Tenno, 7-Mišins (77. 9-Lvov), 14-Plotnikov, 11-Eliseenok, 13-Fjodorov (78. 10-Škinjov).

Varus: 33-Tokaitšuk, 9-Lvov, 10-Škinjov, 15-Kitto, 22-Tamberg.

Kalju FC: 1-Teleš, 14-Kallaste (42. 22-Prates), 5-Bärengrub, 4-Reintam, 77-Šišov, 13-Vunk, 7-Reginald, 19-Toomet, 10-Kimbaloula, 75-Wakui (73. 15-Jevdokimov), 99-Neemelo (80. 17-Kirss).

Varus: 69-Aland, 8-Mööl, 15-Jevdokimov, 17-Kirss, 24-Ojamaa, 6-Rodrigues, 22-Prates.

Mänguolud: +8, vahelduva pilvisusega ilm; kunstmuru väga heas seisukorrs.

Pealtvaatajaid: 135

Peakohtunik: Martin Salong

Abikohtunikud: Lauri Salei, Artur Telling

Neljas kohtunik: Toomas Nõmmiste

Liiga viigispetsialist Trans on tabelis kuuendal kohal, olles kogunud nelja mänguga kuus punkti. Kalju on kohe nende ees kaheksa punktiga viies. Trans sai ühe oma kolmest viigist viiendas voorus võõrsil Paide vastu. Sarnaselt selle mänguga lõppes väravateta ka Kalju läinud vooru kohtumine Levadia vastu.

Vaatajatel ei tasu kindlasti viimase vooru väravatepõuast end heidutada lasta, sest läinud hooajal neljas omavahelises kohtumises Premium liigas löödi keskmiselt kolm väravat mängus. Enda kasuks kallutas need kolmel korral Kalju.

Transi peatreener Valeri Bondarenko: «Väga olulisi punkte oleme viimastes mängudes kaotanud. Hetkel aga mõtteis vaid mäng Kalju vastu. Laupäevaks peame saama optimaalsesse konditsiooni. Alles hiljuti käis meniskioperatsioonil meie poolkaitsja Andrejs Sinicins. Meile on see suur kaotus. Õnneks lõppes operatsioon edukalt ning loodame, et Andrejs liitub peatselt treeningutega. Kõik teised on aga terved. Hetkel käimas plaanipärane ettevalmistus laupäevaseks mänguks.»

Kogenud kaitsja Stanislav Kitto: «Laupäeval ootab meid ees väga põnev kohtumine tugeva meeskonna vastu. Nõmme Kalju mängib väga jõulist jalgpalli. Nõmme mängijad, nagu näiteks Tarmo Neemelo, oskavad hästi jõulist võitlust pidada. Nõmme koosseis jäi praktiliselt samaks, tuumik on sama ning neil õnnestus mõnda positsiooni ka tugevdada. Me valmistume raskeks mänguks. Peame paremini loodud momendid realiseerima. Viimases mängus Paide vastu võinuks me võita, kui oleks omad momendid väravateks löönud. Kaitses mängime hästi, aga lõppfaasis peame olema teravamad. Mullu suutsime Nõmme Kalju alistada, miks mitte edu korrata? Laupäevases mängus Kalju vastu soovin meie poolehoidjaid ilusa mängu ja võiduga rõõmustada.»

Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio: «Meie viimased kaks mängu on olnud suured derbid, mis lõppesid viigiliselt. Publik oli mõlemal mängul suurepärane! Nüüd aga ootab meid ees mäng Narva Transi kodus, kus pole neid kerge alistada, kuid me vajame võitu ning saame selle. Me ootame oma fänne taas meid toetama.»

Paremkaitsja Tihhon Šišov: «Kodustaadionil mängiv Narva on organiseeritud ja keeruline vastane, kuid me saame nendega hakkama ja peame selle mängu võitma. Samuti saab olema huvitav näha meie fänne Narvas!»

Mängu kohtunik on Martin Salong, keda abistavad Lauri Salei ja Artur Telling. Neljas kohtunik on Toomas Nõmmiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles