Videointervjuu Heiki Nabiga: sellises kohas ei anta võitu käest

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vantaas toimuval maadluse EMil sai Heiki Nabi avaringis üllatava kaotuse aseri Sabeh Saleh Shariati käest. Eestlane juhtis kohtumist 3:0, kuid kaotas lõpuks 3:4. Viiendal minutil Nabi väsis ning see otsustas ka matši saatuse.

«Minu tüüp on selline, et tavaliselt olen 4.-5. matšis parem kui esimeses. Avamatšis sobib mulle natukene nõrgem vastane, kuid täna sattus olema selline tugevam mees. Ta oli päris heas hoos ja mina kustusin viiendal minutil täiesti ära, mis ei ole mulle väga omane,» selgitas Nabi. «Ei oska täpselt veel midagi öelda – kogu keha läks täis ja kukkusin ära. Tuleb järgi mõelda, mis täpselt viga oli.»

Lisaks rääkis Nabi, et füüsiline ettevalmists on seekord küll nõrgem olnud, kuid seda ta peamiseks läbipõlemise põhjuseks ei pea. «Tegelikult oleks pidanud see kindel võit olema. Sellises kohas ei anta võitu enam käest ära. Halb matš ja väga valus kaotus,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles