Kreeka jõud käis kergelt üle Hiinast

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina täht Yao Ming ei suutnud Kreeka hoogu pidurdada.
Hiina täht Yao Ming ei suutnud Kreeka hoogu pidurdada. Foto: AP / Scanpix

Pekingi olümpiamängude meeste korvpalliturniiri viimase vooru kohtumises kaotas kodumeeskond Hiina kindlalt 77:91 Kreekale.

Hiinlased ei suutnud kaasa minna kreeklaste algkiirendusega - hiinlased kaotasid esimese veerandaja 15:27 ja terve poolaja juba 22 punktiga. Teiseks poolajaks olid hiinlased juba kosunud ja mäng oli võrdne, kuid esimese poolaja vahet tagasi mängida ei suudetud.

Võitjate kasuks viskasid Ioannis Bourousis ja Vasileios Spanoulis 19 punkti. Hiinlaste parimana viskas kogus nende superstaar Yao Ming 16 punkti.

Hiinlased ei pea samas väga kurvastama, sest kahe alagrupis teenitud võiduga pääsesid nad oma grupist neljandana veerandfinaali, kus kohtuvad A-alagrupi võitja Leeduga. Kreeka, kes lõpetas B-grupi kolmanda kohaga läheb veerandfinaalis vastamisi valitseva olümpiavõitja Argentiinaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles